آگاهی
نویسنده: سوزان بلکمور
مترجم: رضا رضایی
آگاهی چیست و چه میکند؟ چگونه تحریک الکتریکی میلیونها سلول کوچک مغز موجب میشود که ما جهان را تجربه کنیم؟ آگاهی که «آخرین راز بزرگ علم» نامیده میشود اکنون موضوع بحثهای داغ است و تحولات هیجانانگیزی که در حوزۀ شناخت مغز صورت گرفته است میدان را به روی زیستشناسان، عصب پژوهان، روان شناسان و نیز فیلسوفان گشوده است. آیا ما اختیار یا ارادۀ آگاهانه داریم؟ چه چیزی سبب می شود که ما «خود» را تصور کنیم؟
در این کتاب از نظریات مهم بحث شده است، همچنین از آزمایشهای جدید درباره بینایی، توجه، حالتهای تغییریافته آگاهی، آثار و عوارض آسیبهای مغزی و تاثیر داروها بر عملکرد مغز.
سوزان بلکمور، نویسنده کتاب، تا سال ۲۰۰۰ در دانشگاه وستاواینگلند بریستول، روانشناسی درس میداده اما از پس اوقات خود را صرف پژوهش در باب اگاهی کرده و کتابها و مقالات زیادی درباره آن نوشته است. او بر اساس نظریات ریچارد داوکینز درباره میم تحقیقاتی انجام داده که در کتاب ماشین میم به چاپ رسانده است.
بلکمور در این کتاب این پرسش را مطرح میکند که آیا آگاهی نوعی توهم نیست، و نشان میدهد که دانشمندان و فیلسوفان وقتی میکوشند فاصله میان جهان مادی و تجربههای شخصی ما را پر کنند با چه دشواریهایی روبرو میشوند.
دانلود فایل صوتی کتاب آکاهی بخش یکم
دانلود فایل صوتی کتاب آکاهی بخش دوم
دانلود فایل صوتی کتاب آکاهی بخش سوم