نقد احکام حقوقی، سیاسی و اقتصادی اسلام| ضرورت جدائي دين از سياست | نوشته: دکتر سها | گویش : سامسارا| تولید صوتی آوای بوف
📚کتاب: # نقد احکام حقوقی سیاسی و اقتصادی اسلام
📖 ضرورت جدائي دين از سياست
🖊تألیف: #دکتر_سها
گویش: #سارا_میران
ناشر : نشر اینترنتی
تولید صوتی: #آوای_بوف
تعداد فایل : 15 عدد فایل صوتی به مدت 06:33 ساعت
دستهبندی : #نقد #ادیان #اسلام

معرفی کتاب
«اگر کشورهای اسلامی قرنهاست هیچگونه پیشرفت واقعی علمی نداشته اند، اگر کشورهای اسلامی منشأ هیچ تحول ارزشمندی در صدها سال اخیر نبوده اند، اگر عقب افتادگی با مسلمان بودن همبستگی مثبت دارد ،اگر در اکثر کشورهای اسلامی تقاضایی برای حقوق بشر و دموکراسی نیست، اگر در معدود کشورهای اسلامی که یک دموکراسی نیم بند وجود دارد، این دموکراسی پا نمیگیرد و دائم در تزلزل است ،اگر محصول خیزش اسلامی جدید در ایران و افغانستان ،صدور نفرت و مرگ به جهان بوده است، همه اینها با اسلام در ارتباط است. این کتاب به طور کاملا مستند به موضوع دخالت اسلام در سیاست، اقتصاد و حقوق و پیامدهای آن مي پردازد…»
توضیحات امین: کتاب حاضر را برای مخاطبان جویای حق و انتقاد پذیران اهل تعمقُ تفکر میگذارم و در نهایت احترام، ادب و فروتنی؛ از دیگر همراهان درخواست دارم، لب فرو بندند و از اظهار فضل و بر هم زدن جو فرهنگی «کتاب من» خود داری نمایند. ولو اینکه در غیر اینصورت باعث اخراج خود خواهند شد.
لینک کتاب در یوتیوب:
دانلود فایل PDF:
دانلود فرمت صوتی:
لینک کتاب در تلگرام:
سایر کتابها :
نقد و بررسی کتاب
wp.me/p7C3ra-4jy
