طهران قدیم ( پنج جلدی کامل )

0.jpg

 

فرمت کتاب : فایل صوتی 🔊  

نام کتاب : طهران قدیم ( پنج جلدی کامل)

دسته‌بندی : تهران اوضاع اجتماعی قرن 13 ، تاریخ شفاهی ، تاریخ معاصر ، فرهنگ مردم و طنز

نویسنده : جعفر شهری

مترجم : شهیندخت کامران مقدم

ناشر : معین

  چاپ  چهارم : 1383

تعداد صفحات: 2347

جعفر شهری در سال ۱۲۹۳ در محله عودلاجان بازار تهران به دنیا آمد و در سحرگاه ٨ آذر ۱۳۷۸ دیده از جهان فروبست و با رفتنش گنجینه‌ای از دیده‌ها و دانستنی‌های ناگفته‌اش را نیز با خود برد.
جعفر شهری به دلیل فقر مالی از تحصیل محروم بود ولی به مدد حافظه شگفت خود و عشقی که به تحصیل داشت کم کم از این و آن خواندن و نوشتن فرا گرفته و به قول خودش با خواندن و خواندن خواندن، نویسنده‌ای بی‌مدعا ولی توانا شد.
جعفر شهری همه وقایع آن روزگاران را به خوبی در قالب کتاب‌هایش گنجانده است. او نویسنده‌ای بود که بسیار خوب پیرامون خود را می‌دید و با مسایل و مشکلات جامعه آشنا بود چون خود تمام این مشکلات را درک کرده بود.
کتاب شکر تلخ او شرح دوران کودکی او و بدبختی‌های مادرش است که شهری با نگاهی تیزبین و نقادانه به کندوکاو جامعه سیاه آن موقع و ستم‌هایی که بر زن ایرانی رفته است می‌پردازد. در کتاب گزنه که شرح دوران نوجوانی اوست به ترسیم شخصیت پدرش که فردی بی‌مسئولیت بود و ناپدریش که حسود و خودخواه بوده، می‌پردازد و کتاب قلم سرنوشت او شرح دوران میانسالی و موشکافی شرایط جامعه و تاثیر آن بر زندگی است. این ۳ کتاب در قالب رمان نوشته شده ولی آثار دیگر او در زمینه‌های دیگر است.

کتاب‌های حاجی در فرنگ و حاجی دوباره او سفرنامه‌های انتقادی است که خرافات دینی را به چالش می‌کشد. تهران قدیم در ۵ جلد و تاریخ اجتماعی تهران در ۶ جلد شرح اوضاع اجتماعی و شرح مشاغل و شرح خود تهران است که مورد استفاده همگان در شناخت تهران قرار می‌گیرد و قند و نمک او تمام ضرب‌المثل‌های ایرانی را توضیح داده که بسیار خواندنیست.

 

 

دانلود جلد یکم کتاب بصورت یکجا در یک فایل زیپ شده

 

دانلود جلد دوم کتاب بصورت یکجا در یک فایل زیپ شده

 

دانلود جلد سوم کتاب بصورت یکجا در یک فایل زیپ شده

 

دانلود جلد چهارم کتاب بصورت یکجا در یک فایل زیپ شده

 

دانلود جلد پنجم کتاب بصورت یکجا در یک فایل زیپ شده

 

🔊

 

لینک کتاب در یوتیوب

 

 

85  avaye-buf-telegram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s