مجموعه شعر جدید و ممنوعه GURAB گوراب | قاسم قره داغی

gurab cover

گوراب | مجموعه شعر |نویسنده : قاسم قره داغی| نشر آوای بوف

نام کتاب : #گوراب | مجموعه شعر

نویسنده : #قاسم_قره_داغی

ناشر : #آوای_بوف

سال انتشار : 1399

شابک : ISBN:

#کتاب_بوف 20

دسته بندی:

#شعر #ادبیات_اعتراضی #ادبیات

🚫 #کتاب_ممنوعه ⛔️

از زمانی که بشر سخن گفتن آموخت و زبان گفتگو در روابط انسانی پدیدار گشت، پدیده‌ای از گره خوردگی عاطفه و تخیل در زبانی آهنگین و موزون بنام شعر پدیدار گشت. انسان اولیه شعر گفتن را آنچنان مقدس می‌دانست که آنرا به خداوند نسبت می‌داد، ارسطو رساله ای درباره شعر دارد و بوعلی شعر را سخنی خیال انگیز که از اقوالی موزون و متساوی ساخته شده ‌است، می داند. با شعر و موسیقی انسان احساسات نهفته و درد های درونی را فریاد میزند وبه تصویر می کشاند. اثری که یک شعر حماسی ویا انتقادی و یا عاشقانه و طنز در انسان و جامعه پدید می‌آورد، بی همتاست و بی بدیل. کلمات در شعر جان دارند و همانند انسانها چهره ی، یکی سرد و خشک و دیگری لطیف و دلنشین، با هم مهر و کین می ورزند و به ستیز و پرخاش علیه یکدیگر برمی خیزند شاعر با وجودهایی زنده دست و پنجه ترم می کند و آنان را کنار هم می چیند و زبان شعر را بوجود می آورد. شاعر نقاش چیره دستی است که زشتی ها و نیکویی ها را تجسم می نماید و مناظر جامعه را به طریق زیبائی بیان می کند وبه تصویر می کشاند. شاعر با اشعار مهیج و آتشین مفاسد اجتماعی را روی صفحات کاغذ می آورد و علیه ظلم و  استبداد و بیداد گری به مبارزه می پردازد. در بیشتر نهضت ها و انقلابات و حرکت های اجتماعی، شعرا نقشی کلیدی و بیدار کننده بر عهده داشته اند، خطا ها و پلیدی ها را با کلامشان به تصویر می کشند و راه و چاره را جستجو می کنند، با بیدادگری می ستیزند و با تیرگی ها خصومت دارند واز کارهایی که به زیان جامعه است انتقاد میکنند ،نیک اندیش،و خیر خواه اند و آزادگی را پیشه می کنند. در جوامع تحت سلطه دیکتاتور ها، شعرا نیز می بایست در قالبی فرم پیدا کرده و در محدوده ای حرکت کنند که مورد قبول و پسند دیکتاتور باشد. شعرا از انسانهایی آزاده و ایده آلیست تبدیل به لودگان و بندگان و متملقان درباری می شوند که برای لقمه ای نان، آن می سرایند که دیکتاتور را خوش آید و شعر و شاعری به اضمحلال کشیده می شود و امکان پیدایش یک اثر ادبی از بین می رود.

مهندس قاسم قره داغی شاعری است معاصر که سوای نویسندگی و تحقیقات در متون اسلامی، دستی در شعر و ادب دارد، اشعارش زیباست و غنی. چالش برانگیز است و انقلابی. غم و درد جامعه را منعکس می کند و الگو و قالب خود را دارد و با بیانی سحر انگیز نابرابری ها و درد ها وبی عدالتی ها را به چالش می کشد، تلنگری است بر وجدان های خفته .

وقایع را به صورت دیگری می نگرد و به جهان از زاویه دیگری نگاه می کند ،اشعار ی که در ایران سروده و اشعارش، در تبعید یکسان نیست
خفقان داخل کشور و مشاهده آوارگی انسانها در خارج در اشعارش شدیدا تاثیر گذاشته وآنها را متفاوت گردانده.
از مهندس قاسم قره داغی قبلا نیز چندین جلد کتاب شعر به چاپ رسیده که بجز یک مورد آنهم با سانسور ۸۰٪ شعرها بقیه امکان چاپ و پخش در ایران پیدا نکرده.

انتشارات آوای بوف چندین کتاب شعر دیگر از ایشان را در دست چاپ دارد
شاعر که چندی پیش در دانمارک مورد سوقصد عوامل جمهوری اسلامی قرار گرفت فعلا در نقطه نا معلومی زندگی می کند .

مجموعه حاضر  نتیجه ی روزشمار فرار و تبعید و زندگی در غربت و تپش نبض برای تسلی خاطر خود و مردمیست که قرنهاست در بند استبداد گرفتارند.

در طول قرن ها کلمات زیادی در کنار هم قرار گرفتند تا مقصود و مفهوم خواست ها، حقایق، راز ها، علوم و فنون مختلف را در میان انسان ها به اشتراک بگذارند.

مجموعه های زیادی از فرمول ها و حروف و اعداد برای توضیح اختراعات انسان نگاشته شد، لوح های زیادی از فرامین و قوانین سیاسی و اجتماعی تولید ، ثبت و نگاشته شد. هزاران انسان در پیچ و خم تاریخ برای بیان و ابراز خود نوشتند، خواندند، نقاشی کردند و به اجرای هنر پرداختند.

امروزه در بالاترین ارتفاع دسترسی انسان به علم شاید خواندن شعر تنها مفر انسان به آرامشی باشد که قرن هاست به تسکین خود در طلب است.

دسترسی به کتاب در در  Google Play

https://play.google.com/store/books/details?id=d5S4DwAAQBAJ

دسترسی به کتاب در  Google Books

http://books.google.com/books/about?id=d5S4DwAAQBAJ

دسترسی به کتاب در آمازون :

لطفا با خرید کتاب های انتشارات آوای بوف از ما برای تولید و پخش کتاب های رایگان بیشتر حمایت کنید :

amazon
خرید مجموعه کتاب های ما از سایت آمازون برای کمک به گسترش فعالیت ها

AVAYEBUFGOOGLE

کانال آوای بوف در تلگرام

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s