هنر، زیبائی شناسی و مغز | دانشگاه آکسفورد | مترجم: تقی کیمیائی اسدی | نشر: آوای بوف

هنر، زیبائی شناسی و مغز | دانشگاه آکسفورد | ویراستارها: جوزف هیستون، مارکوس ندال، فرانسیسکو مورا و … | مترجم: تقی کیمیائی اسدی| نشر: آوای بوف | کتابهای صوتی آوای بوف

هنر، زیبائی شناسی و مغز

هنر، زیبائی شناسی و مغزArt Aesthetics Brain
نویسنده:دانشگاه آکسفورد
ویراستارها: جوزف هیستون، مارکوس ندال، فرانسیسکو مورا، لوئیجی اف. آگناتی، کامیلو جی. سلا-کوندی
مترجمدکترتقی کیمیائی اسدی
موضوععلمی ,ژنتیک ، روانشناسی
راوی
نشر انتشارات آوای بوف
تعدادصفحات798 صفحه
تاریخ انتشار2021
شابک:978-87-93926-60-8
 دانلود فرمت صوتیبه زودی…
دانلود فرمت PDF : دانلود PDF
 
  کتاب در گوگل بوک  کتاب در گوگل پلی

📕 نام کتاب : #هنر، زیبائی شناسی و مغز

دانشگاه آکسفورد
✍️ ویراستارها: جوزف هیستون، مارکوس ندال، فرانسیسکو مورا و …

ترجمه : #تقی کیمیائی اسدی

امور فنی و انتشار: قاسم قره داغی

انتشارات : آوای بوف

سال انتشار نخستین : 2021

تعدادصفحات : 798 صفحه

شابک: ISBN: 978-87-93926-60-8

کتاب_بوف 29

معرفی کتاب
از ابتدای ظهور گونه‌ی ما، انسانها در فعالیت های هنری و زیبائی شناسی درگیر بوده اند. 100000 سال است که اجداد ما بدن ها، ابزار، و وسائل خودشان را آرایش می کرده اند. از بین وسیله های دیگر، بیان معنی با استفاده از رنگ، خط، صدا، ریتم، یا حرکت، شکل دهنده‌ی یک جنبه‌ی بنیادی میراث زیست شناسی و فرهنگی گونه‌ی ما هستند. لذا، هنر و زیبائی شناسی به هویت گونه‌ی ما کمک کرده، و ما را از خویشاوندهای در حال حیات و اطفاء یافته متمایز می کنند.

علم با چالشی برای شرح بنیادهای طبیعی چنین ویژگی منحصر به فرد، و طریقی روبروست که فرایندهای فرهنگی این ویژگی را بصورت بیانات شکوهمندی تغذیه می کنند، بنیادهائی که از نظر تاریخی و قومی منحصر به فرد هستند. مغز انسان چگونه این گونه رفتارها را تولید می کند؟ کدام فرایندهای عصبی زیربنای ارزشگزاری و قدردانی از نقاشی، موسیقی، و رقص هستند؟ آموزش چگونه این فرایندها را تعدیل می کند؟ ضایعات مغز و بیماری های دژنراتیو عصبی چگونه این فرایندها را مختل می کنند؟ چگونه چنین زیرمایه های عصبی فرگشت پیدا کرده اند؟ آیا انسان ها تنها گونه ای هستند که توان ارزشگزاری زیبائی شناسی دارند، یا به سایر گونه ها هم شکل های بدوی ای از این توان اعطاء شده است؟

کتاب هنر، زیبائی شناسی، و مغز پژوهش های مربوط به این سؤالات توسط متخصصان برجسته در ژنتیک، روانشناسی، تصویربرداری از مغز، روانشناسی عصبی، تاریخ هنر، و فلسفه را جمع آوری کرده است. این کتاب صحنه را برای یک علم اعصاب شناختی در باره‌ی هنر و زیبائی شناسی، طوری ترتیب داده که این علم در گسترده ترین واژه های ممکن شناخته شده است. با بخش هائی در باره‌ی هنر بصری، رقص، موسیقی، روانشناسی عصبی، و فرگشت، پهنه‌ی طیف این کتاب بازتاب غنا و تنوع عناوین و روش هائی است که امروزه توسط دانشمندان مورد استفاده قرار می گیرند تا طریقی را بفهمند که مغز به ما توانی ذهنی اعطاء می کند تا هنر و زیبائی شناسی را تولید کرده و از آنها قدردانی کنیم.

لینک کتاب PDF:

لینک کتاب در گوگل پلی:

لینک کتاب در گوگل بوک:

لینک کتاب در تلگرام:

——-

شیوه های حمایت از مترجم :

1-

دسترسی از طریق گوگل بوک

2-

دسترسی از طریق گوگل پلی

3-

پرداخت مبلغ کمک در خارج از ایران :

کمک به امور خیریه برای دریافت کتاب هنر، زیبائی شناسی و مغز

بلافاصله پس از پرداخت مبلغ، کتاب با فرمت PDF به ایمیل شما ارسال خواهد شد. کلیه هزینه های پرداختی جمع آوری شده و به یکی از مراکز معتبر کمک های انسان دوستانه تقدیم خواهد شد. در صورت عدم دریافت کتاب و یا بروز مشکلات احتمالی به ایمیل avaye.buf@gmail.com پیام ارسال فرمائید.

‎$۱۰٫۰۰

4-

پرداخت مبلغ کمک در داخل ایران :

لطفا پس از پرداخت مبلغ در سایت حامی باش، به ایمیل
avayebuf117@gmail.com
پیام ارسال فرمائید تا کتاب با فرمت PDF به ایمیل شما ارسال شود.

https://hamibash.com/avayebuf
کلیه هزینه های پرداختی جمع آوری شده و به یکی از مراکز معتبر کمک های انسان دوستانه تقدیم خواهد شد.

لینک کمک

5-

کمک به یکی از مراکز خیریه در ایران و سرتاسر جهان:
همچنین می توانید به نزدیکترین یا معتبر ترین مرکز و سازمان خیریه مراجعه کرده و مبلغ را هدیه کنید و رسید آنرا از طریق ایمیل :

avayebuf117@gmail.com
برای دریافت کتاب ارسال کنید.

3 comments

  1. تقی کیمیایی یک کمونیست بی سواده، حتی ترجمه‌هاش هم ارزش خواندن ندارند

    Like

  2. سلام

    دست ما کوتاه و خرما بر نخیل!

    فقط خواستم بگم , تو مملکت داغون و این وانفسا , من یکی توانایی پرداخت همین ۵ دلار رو هم ندارم.

    دلم آب!

    پاینده باشید.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s