کتاب صوتی تاریخ بیداری ایرانیان _ ناظم الاسلام کرمانی

0Taarikh_Biddarie_J_1_AVAYeBUF_Wordpress_Com

 

فرمت کتاب : فایل صوتی 🔊

نام کتاب : #تاریخ_بیداری_ایرانیان

نویسنده : #ناظم_الاسلام_کرمانی

به اهتمام علی اکبر سعیدی سیرجانی

نشر : پیکان

دسته‌بندی : #تاریخ‌ ، #ایران

تعداد مجلدات: #دو_جلد

راوی : #رقیه_رسولی

درباره کتاب :

تاريخ بيداری ايرانيان (دو جلد)، به قلم ناظم الاسلام كرمانی، و به کوسش استاد علی اكبر سعيدی سيرجانی، تهیه شده است. ميرزا محمد كرمانی نویسنده کتاب، ملقب به نظام الاسلام از نويسندگان و مورخان بزرگ انقلاب مشروطيت است و اثر وی از منابع مهم تاريخ انقلاب مشروطه است.

“تاریخ بیداری ایرانیان” کتابی است در مورد تاریخ نهضت مشروطیت ایران نوشته شده و بیشتر آن شامل خاطرات روزانه‌ نویسنده، از ذیحجه ۱۳۲۲ تا رجب ۱۳۲۷ قمری می ‌باشد. در این کتاب وقایع و جریانات تاریخی معطوف به افراد، مورد بررسی قرار گرفته و همچنین “ادوارد براون”، مولف کتاب “تاریخ ادبیات ایران”، این کتاب را از نظر سبک و جمله ‌بندی و استناد بر تاریخ ‌های عمومی افرادی چون رضاقلی ‌خان هدایت و محمد تقی‌ خان سپهر، برتر دانسته است.
در این اثر ارزشمند اخبار و اطلاعات دست اول از مذاکرات و گفتگوهای سیاسی رهبران مشروطه‌ تهران (به ویژه سید محمد طباطبایی) به دست آمده است. ناظم ‌الاسلام سال‌ ها نظامت “مدرسه اسلام” را که طباطبایی موسس آن بود، بر عهده داشت و در جریان نهضت نیز یکی از نزدیکان و محارم طباطبایی بود. می‌ گویند اطلاعاتی که ناظم ‌الاسلام از نحوه‌ تفکر سیاسی رهبران مشروطه ذکر می‌ کند در واقع جهت حرکت جریان مشروطه را مشخص می ‌سازد.

بخش اعظم کتاب به حالات و موضع ‌گیری ‌های میرزا تقی‌ خان امیرنظام اتابک اول، سید جمال‌ الدین اسد آبادی، ناصرالدین شاه، مظفرالدین شاه، میرزا ملکم خان، امیراعظم پرداخته و نیز واقعه‌ رژی، تلگراف اول و ثانی میرزای شیرازی به ناصرالدین شاه، واقعه‌ مسجد شاه یا هجرت صغری، واقعه‌ مشهد رضوی، عریضه‌ آقای طباطبایی به مظفرالدین شاه، واقعه‌ تحصن در سفارتخانه و عریضه‌ ملت به مظفرالدین شاه با اسناد و تصاویری چند از شخصیت ‌های موجود در کتاب همراه شده است.

دانلود کتاب صوتی جلد اول بصورت زیپ شده

دانلود کتاب صوتی جلد دوم بصورت زیپ شده

 

دانلود کتاب صوتی از کانال تلگرام

 

لینک کتاب در یوتیوب

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s